Byxdress

I helgen har jag haft tid åt mina tyger som kom i veckan. Har äntligen lyckats att sy ett klädesplagg. Blir så inspirerad när jag läser andras sybloggar och önskar att jag med kunde skapa något sådant. Och det kan jag tydligen =) Det blev två stycken byxdressar i strechvelour från stoff och stil. Får se om de går att använda. Det blev även två dregglisar eller scarfsar, vilket man nu vill använda dem till.


forever we



Nu blev jag mer nöjd med mitt tävlingsbidrag i februari. Denna gång blev det i blå och gröna toner. Konstigt för mih? Nej, mina favorit färger att skapa i =) jag har försökt doodla lite på bakgrunden och det blev väl sådär, men annar är jag nöjd med den här LO:n =)

dålig scrappdag



Ska förska vara med i en tävling igen. En skiss tävling, vilket inte är min starka sida. Här är mitt första försök att tolka skissen med en bild på när Doris hämtar chipsen inför fredagsmyset. Jag är verkligen inte nöjd med resultatet. Trista färger och ingen sammanhängande helhet =( men men jag försöker på nytt, februari är inte slut än