Sommarjippo hos Pysseltagen

En av mina favorit web shoppar har haft sommarjippo denna helg. Och då de inte är belägna allt för långt bort har jag lyckats övertala mig till en tur dit.
Så mycket saker där var, och inspiration från scrappare som visade på olika produkter, och jösses vad mycket folk. Tog nog lika lång tid i kassa kön som att gå rundor inne i affären :P men det var det värt :)
Lite material inhandlat till min scrappingkväll på tisdag:)
Papper fanns där hur mycket snyggt som helst. Jag fick helt enkelt sluta titta i ställen för annars hade vi blivit utan mat resten av sommaren :P Därför fokuserade jag på att köpa papper till att göra en tavla om Isabelles födelse info.
Här kan ni själva titta i deras webshop: http://pysseltagen.se/

2-års kort

Har faktiskt hunnit med att vara i mitt lilla pysselrum denna vecka. Så härligt att skapa igen. Behöver dock uppdatera bland papprena märker jag.
Ska på kalas till en pojke som blir 2 år och har därför haft extra anledning att försöka mig till att scrappa lite. Har ett presentpapper som går i lila och turkost som jag älskar och paketet är inslaget i det. Därför matchade jag kortet med presentpappret.
Pappret med ugglorna har jag haft länge så jag kan ej komma ihåg vad det heter. Men har länge velat använda det till något.
Insidan klädd med ugglepappret och ugglorna i journaling rutan är distansierade med 3d-kuddar.

Mitt pysselrum

Japp, jag har lyxen av att få ha ett alldeles eget rum avsatt till mina hoppys. Det är fortfarande lite som ska fixas till rummet. Bland annat ska där in ett hyllsystem till mina tyger och scrapbooking papper. Sedan ska det målas runt fönstret och inhandlas lite smart förvaring istället för skolådor :)
Gissa om jag trivs
Snyggt uppradat så man ser vad man har

Dopinbjudningar

Tiden går fort och det drar ihop sig för dop för Isabelle. Därför har jag ägnat varje sovstund hon har haft i mitt pysselrum med att knåpa ihop inbjudningskorten. Det är inte så inspirerande när man massproducerar kort på det här viset, men ibland blir man tvungen.
Ett väldigt enkelt kort men endå med finess
Dessa läggs på brevlådan idag :)

Loppisfynd

Ja på loppisar kan man hitta mycket. Själv har jag fyndat dessa gamla kastruller och kärl. Har haft dem i källaren utan att riktigt veta vad jag skulle göra med dem. Sedan kom jag på att jag skulle plantera i dem.
Det blev planteringar i rött och vitt. Inspirerad utav jordgubbsplantor, med deras vita blommor som sedan blir röda bär. Därför blev det också en smultronplanta med i blomgrupperna.
Jag har sedan dekorerat med krossade terrakotta krukor för att göra det hela lite mer intressant.
Här syns alla tre planteringarna. Ett lock fick bli bakgrunden till den stora gruppen.
En söt skylt som har tappat sitt fäste passade in bra i färgerna.
Månads smultron, spännande att se om det blir några bär.
Här är mina krossade terrakotta krukor. Det bästa med att göra det själv är att man kan bestämma hur stora eller små skärvor man vill ha.

Babyrum del 4

Har varit väldigt oaktiv i en månad nu, men det har sina orsaker. Har ju kommit tillökning i familjen som nu tar upp min tid.
Här kommer i alla fall ett sista inlägg om bebisrummet. Detta blir på myshörnan.
En öronlappsfotölj som vi har ärvt. Den är guld värd att sitta och amma i. Ett avlastningsbord som fyllts med lyckönskningar.
Lite moln i fönstret med. Sytt dem själv utav vitt jeanstyg. Som sagt är ju rummets tema moln.
En krona gömmer sig i murgrönan. Är egentligen en ljuslykta men den har fått en ny uppgift som blomster dekoration.
Massa lyckönskningar till vår lilla tös som kom till världen den 13 maj =) Som är en månad idag. Jösses vad fort det går