ljusdekoration

Nu är julen över och det är nytt år imorgon, vilket innebär att årets sista dag är idag. Har inte hunnit ta några bilder på de paket jag har gjort i år. Men ikväll i väntan på fest så har jag satt mig ner och stämplat på två ljus.
Texterna är som jag själv har gjort på fri hand.











Inslagning


För mig är det lika viktigt att paketen är fina som att innehållet är uppskattat. Därför brukar jag lägga ner stor tid och omsorg på varje paket.
Här är en presentbox jag gjort. I mitten är det plast så att man kan se innehållet, så därför är det ccensurerat där ;)
Har klätt in en låda i turkost presentpapper. Sedan stansat ut blommor i passande papper och strött över lådan. Avslutat med lite bling stenar och band =)



Maja Design "Fröjdefull jul"

Mina nya julpapper är Maja Designs Fröjdefull Jul. Så fina dubbelsidiga papper som man kan skapa mycket med. Här är ett litet axplock av vad som komma skall =)





Ett klassiskt kort med tipp,tapp versen på framsidan





Här har jag försökt skapa ett lite rockigare tema




Här har papprena själva fått synas. Just detta papper heter Ringdans

JULkuddar

Av ett loppisfynd och lite textilfärg har jag skapat dessa juliga kuddfodral.

Jag började med att ta en stor vit linneduk och klippte ut bitar till att passa de kuddar jag vanligtvis har i soffan. När de var färdigsydda så skrev jag ut bokstäver och placerade dem i plastfickor och skar ut till schabloner. Efter det så stöpplade jag på röd textilfärg och tada! Snygga julkuddar =)







julkort



Detta julkort är gjort av papper som jag hade kvar från förra julen. Basen till kortet är vit cardstock och efter det en grön matta av cardstock. Pappret som sedan följer har jag använt glimmer mist på och på så vis fått fram ett diskret god jul. Blommorna är från en ljusmanchett som jag köpte förra veckan.


Adventsfint

I helgen gjorde jag adventsfint här hemma. Det blev bland annat denna julgrupp. Har fått inspiration från en bild jag såg i en inredningstidning (kan för tillfälle inte komma ihåg i vilken). Det är fyra stycken narcissus och en liten murgröna. Sedan har jag petat ner lite vita, glittriga dekorationer och täckt allt med lav.



Vad vore advent utan adventsljusstake. I år blev min av det enklare slaget på grund av att min duk på bordet tar upp blickfånget =) Älskar låtsas snön på brickan.